Haemme joukkoomme Tuusulan toimipisteeseen ASENTAJAA

Työhösi kuuluu raskaankaluston, maanrakennus- ja rakennuskoneiden, kuljetuskaluston sekä nostolaitteiden ja henkilönostinten huolto- ja korjaustyöt. Työ tapahtuu korjaamolla Tuusulassa sekä kentällä pääkaupunkiseudulla.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta alan töistä sekä sähkön ja hydrauliikan tuntemusta. Myös C ajokortti katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle

  • Vakituisen työsuhteen
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Mukavat työkaverit
  • Monipuolisen ja mielenkiintoisen työn

Hakemukset ja lisätiedot

Janne Sipilä
Rautajärven Konehuolto Oy
janne.sipila@rjkone.fi
040 7251 736

 

Rautajärven Konehuolto Oy on vuonna 2011 perustettu yritys, joka palvelee laaja-alaisesti rakentamisen ja teollisuuden ammattilaisia sekä yksityisiä toimijoita. Yrityksemme erikoistuu raskaankaluston, maanrakennus- ja rakennuskoneiden, kuljetuskaluston sekä nostolaitteiden ja henkilönostinten huolto-, korjaus- ja tarkastustöihin. Yrityksen kehittyessä toimintamme on laajentunut kattamaan metallirakenteiden sekä teknisten järjestelmien suunnittelun ja toteutuksen.

Laaja kansainvälinen kontaktiverkostomme on luonut vahvan pohjan teollisuuskaupallemme, joka toimittaa tuotteita ja varaosia aina yksittäisistä osista laajoihin tuotekokonaisuuksiin saakka. Yrityksemme jatkuvat asiakassuhteet perustuvat rautaiseen ammattitaitoon, tehokkaaseen organisaatioon ja asiakaslähtöiseen toimintamalliin.